![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
yurtda yedekteyim ne olacak | 09-01-2008
selam yaa ben yurt sonuçlarına baktım yedekteyim..566.cıyım.ne olacak şimdi misafirhaneler diyorlar oralar nereler:?yardım edebilirmisiniz acaba?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 51
105 Mesajina 164 Tesekkür Aldi |
Yurtlarda yedek olarak acıklanan öğrenciler kendilerine sıra gelene kadar yurtlarda misafir öğrenci olarak barındırılır. Sıraları gelip de asıl kayıtı yaptırıldıktan sonra normal devam edersiniz.
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
|
|
#4 |
|
Admin
Standarti yüksek devlet yurtlari genel itibariyle 2 kişilik. Odalarda lavabo ve banyo bulunabiliyor. Yurt binasi tamamen halıfleks vs vs. Yani normal kyk yurtlarına göre daha iyi olanaklara sahip ücret olarak da biraz daha fazlalar.
|
|
|
#6 |
|
Admin
Büyük olasilikla 2. hafta asıl öğrenci olarak kaydını yaptırırsın. Sadece ilk hafta misafir öğrenci olarak kalmak zorunda kalırsın. Misafir öğrenci kavramı yurt-kur yurduna kayıt yaptirmamiş fakat çeşitli sebeplerle orada kalan öğrencilere denir. Misafir öğrenci olabilmek için sizden isteyecekleri belge en fazla öğrenci belgesi olacaktır. Bunun dışında herhangi bir belge istemezler. Tabi siz yeni kayıt olan öğrenciler oldugunuz için üniversiteyi kazandi yazan internet sayfasinin çıktısı yeterli olacaktır sanırım. Bunun dışında misafir öğrencilige dair söylenebilecek şeyler günlüğü 4 veyahut 5 ytl (4,25ytl olarak hatırlıyorum ama değişmiş olabilir ) ve de bir de çarşaf, battaniye gibi malzemeler için depozito bedeli olarak bir miktar para ödeyeceksiniz (bu depozito bedelini kesin kayıt yaptirinca veyahutta misafirlik süreniz bitince geri alacaksınız. Yalniz makbuzlarınızı kesinlikle kaybetmeyin.) Bunun dışında da pek bir karışıklığı yok. Zaten Yurda gittiginizde orada size yardimci olacaklardır.
|
| Bu Mesaja Teşekkür Edenler |
elifenaz (09-03-2008)
|
|
|
#9 |
|
Öğrenci
|
Arkadaşlar benim sorum istanbulda bir sürü devlet yurdu var yedek listesinde bize sıranın geldiğini nasıl öğreneceğiz?
yedek sıram 2010
|
|
|
|
#10 |
|
You're MyHeart
Tesekkür: 312
309 Mesajina 481 Tesekkür Aldi |
Yedek listeleri yurtlarda duyurulacak. 15 - 19 Eylül tarihleri arasında 1. yedeklerin kayıtları başlıyor. Yani bu hafta içi 1. yedek listeleri devlet yurtlarındaki panolarda listeler seklinde duyurulmuştur.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| olacak, yedekteyim, yurtda |
Yurtlar ve Barınma İmkanları Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|