![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ben 15 yaşında Düz Lise 1. sınıf okuyan bir gencim bildiğiniz gibi seneye alan seçimleri yapılacak Sayısalda kötü olmam Dilde çok başarılı olmamdan dolayı Dil bölümünü seçmeyi düşünüyorum Acaba Bölümün özelliklerini ablalarımdan veya abilerimden birisi anlatabilir mi
Kolaylıkları,zorlukları,iş imkanları vs.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER |
|
|
|
|
| Bu Mesaja Teşekkür Edenler |
zeytin7 (12-13-2008)
|
|
|
#2 |
|
Akdeniz Üniversitesi Sorumlusu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 84
76 Mesajina 106 Tesekkür Aldi |
Hıımm .. aslında sen kararını çoktan vermişsin sanırım .Yabancı dil bölümünde başarılı olabileceğine inanmışsın bence sorun yok.Ama tabi sor öğren araştır sonra pişman olacağın bişey yapma.Ben sayısal mezunuyum bu konuda sana çok fazla aydınlatıcı şeyler söyleyemem ama : Dil mezunlarının iş imkanları oldukça iyi tabi kendini geliştirrirsen.Günümüzde ing. gibi yabancı diller her konudA önemli ve gerekli hatta zorunlu gibi bişey oldu.Tercümanlık ve tur rehberliğide oldukça eğlenceli ve güzel meslekler.Ayrıca fazla mecaralı gelirse de öğretmenlik de hem devlette hemde özelde oldukça aranan bir meslek diye biliyorum .
![]()
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
| Bu Mesaja Teşekkür Edenler |
disappointed (12-24-2008)
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle selamlar. Yabancı dil konusunda iyiysen ve bu bölümü gerçekten istiyorsan ileride iş bulma konusunda zorluk çekmezsin.
Ama şunu bilmen gerekiyor ki eğer Anadolu öğretmen lisesi değilsen ve İngilizce öğretmenliği bölümüne gitmek istiyorsan çok çalışman gerekir. Şu anda sistem değişti bilmiyorum ama ben YDS'de 100 soruda 94 yaptım ancak öyle girebilmiştim. Yani 90 netle falan İngilizce öğretmenliğine giremiyordum. Ama tabi dili sadece öğretmen olmak için kullanacak değilsin. Başka diller de öğrenirsen özel sektörde rahatlıkla iş bulabilirsin. Mütercim-tercüman, Dış ticaret, turizm gibi alanlarda sana yiyecek ekmek çıkar ![]() Kolay gelsin...
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dil, yabancı |
Hazırlık - Yabancı Dil Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|