![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Üniversite Eleştirileri | 05-17-2008
Üniversitenden, kampüsünden, şehrinden, yerinden, yurdundan, eğitim kalitesinden memnun değilsen burası tam sana göre...
|
|
|
|
#2 |
|
Dumlupınar Üniversitesi Sorumlusu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet burası tam bana göre..köklü üniversitelere göre çok yeni bi okul olduğu için daha gelişmekte olan bir üniversite.dışardan bakılınca kampüs dehşet gözüküyor mimarisi çok güzel ama içinde vakit geçirebilecek,bir kampüsü kampüs yapabilecek hiçbirşey yok..onun dışında not sistemi çok saçma..ilk dönem ders alamadığın bir üst sınıftan ikinci dönem ders veriyorlar ve temel olmadığı için bu derslerden kalmak allahın emri..ortalama 2nin altında kalınca sınıfta kalmış oluyosun ve koca bir dönemi 1,2 veya 3 ders alarak geçiriyorsun..ama bunun yanında ders içerikleri olarak çoğu okuldan üstün olduğunu söyleyebiirim..burda aldığıız önemli dersleri başka üniversitelerde vermeyebiliyorlar..fakat biz,kendi bölümüm için en azından fizik alanında almadığımız ders yok.. kütahyaya gelince pek yapacak birşey yok fakat güzel bir arkadaş ortamın olduğu sürece heryerde eğlenebilirsin..
|
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
|
|
#3 |
|
Öğrenci
|
bende hiç memnun değilimmm maleseffff balıkesir üniversitesinde okuyorum zaten aktivite olarak hiç bişey yok hadi onları geçtim yönetmeliklerde çok kötü öğrenci hakkı denen bişey yok geri kalmış bi üniversite işte öğretmenlikte okuyorum bu yıl öss ye girdim turizm yüksekokulunu kazandım fakat 2 sini aynı anda okuma imkanı tanımıyorlar mış.tam bilmiyorum ama öğrenci işlerini aradım ve bana bu söylendi bilen varsa yardımcı olSUN LÜTFENN AYNI ANDA BİR ÜNİVERSİTEDE FARKLI 2 BÖLÜM OKUNABİLİYOR MU?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
You're MyHeart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 312
309 Mesajina 481 Tesekkür Aldi |
Alıntı:
Aynı anda iki bölüm okuma fikri dediğim gibi ÇAD ve YAD ile mümkün. Ancak Açıköğretim fakültesine kayıt yaptırarak aynı anda iki farklı okuma imkanı var. Hem okumuş olduğunuz bölümde devam edeceksiniz hem de AÖF'ye (Açık Öğretim Fakültesi'ne) kayıt yaptırarak iki farklı lisans bölümü okuyabilirsiniz.
Konu Chillin tarafından (11-04-2008 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Öğrenci
|
selçuk üni gerçekten güzel bi üni..fakat bizim ewden oraya yani kampüse gitmek 1 saati geçiyor...ailemin evini taşıyacak halim yok bnm okulum için her gün çok erken kalkıp okula yetişme için ewden çıkıyorum...kampüs biras daha merkezde olsaydı daha ii olacaktı...
esen kalın |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Selçuk Üniversitesi Temsilcisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok yaw, yani ben de merkezden gelip gidiyorum da kampüse bence bizim kampüsü kampüs yapan asıl etken merkezden ayrılmış, ayrı bi medeniyet olması
Yoldan ben de şikayetçiyim ama tramvay yolculuklarının da ayrı bi zevki var![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Öğrenci
|
bizim ew merkezde değil ki
merkeze gelip tranvay a binmek içinde bi vasıtaya biniyorum... benm arkadaşım akörene gidiyor okul için onunla aynı sürede gidip geliyoruz daha önce gitmiştim birçok kere gezmek için gidilince şikayet etmiyordum fakat şimdi alışmaya çalışıyorum ![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| eleştirileri, üniversite |
Üniversite Eleştirileri, Önerileri Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |