![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
TRStudent Laptopsuz öğrenci kalmasın projesi | 02-18-2009
Başlık biraz geyik oldu ama ilgi çekecegini düşündügüm için öyle yazmayı uygun gördüm. Bağlantılarım sayesinde her öğrenciye piyasa fiyatının çok altına 2. el laptoplar ayarlayabilirim. Bu başlık altından istediginiz laptop tipini belirtirseniz ben de size uygun bir laptop ayarlamaya çalışırım.
|
|
|
|
#2 |
|
Profesor
![]() ![]() ![]() |
Hmmm bence süper bi teklif. Ben şahsen artık kalmak istemiyorum aptopsuz
![]()
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
|
|
#4 |
|
Profesor
![]() ![]() ![]() |
Problem yaşanmaz mı bizimkiler genelde ikinci elleri pek sağlıklı bulmuyorlar ?
|
|
|
#6 |
|
You're MyHeart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 312
309 Mesajina 481 Tesekkür Aldi |
Yaw bizim milletimiz nedense ikinci elden kaçıyo. Bence gayet uygun. Sıfırına boş yere birsürü para saymaktan iyidir. İkinci elde yarı fiyatına kadar alabilirsin. Bir öğrenci için bence gayet uygun.
|
|
|
#7 |
|
Profesor
![]() ![]() ![]() |
Ben şuan ciddi anlamda bakıyorum laptop evdekilerle ikinci el konusunda anlaşırsak ben hemen yazarım buraya aradığım özellikleri.
|
|
|
#10 |
|
Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 148
146 Mesajina 238 Tesekkür Aldi |
2. el bilgisayar almak bence gayet mantıklı bir iş olacaktır... düşünsenize en azından xp ve benzeri bir çok yazılıma para vermeden ulaşmış olacaksınız
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kalmasın, laptopsuz, projesi, trstudent, öğrenci |
TRStudent Bit Pazarı Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|