![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
mrb..ben bu sene süleyman demirel ünv. yerleştim sosyoloji bölümüne.ama sosyolojide kalmak istemiyorum psikoloji okumak hayalimdi ve öğrendimki 2. sınıfta dikey geçiş sınawını kazanırsam ordan dewam edebiliyomusum.bilginiz varsa anlatırmısınız nasıl olcak mesela dgs ye girebilmem için ders notlarımın yüksek olması gerekiyomu??
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 51
105 Mesajina 164 Tesekkür Aldi |
Dikey geçiş sınavi önlisans mezunlarına okudukları bölümün devami niteliginde olan bölümlere devam edebilmeleri icin hak tanıyan bir sinavdir. Sosyoloji bölümü önlisans degil Lisans seviyesinde bir bölümdür. Bu bölümden Dikey geçiş sınavi ile başka bir bölüme geçmeniz mümkün degildir. Sizin psikoloji bölümüne geçmek için 2 yolunuz var. Ya Yandal-Cift Anadal programlarına katılacak ya da Üniversite içi yatay geçiş yapacaksınız. Bu ikisinin de kurallari kendi üniversiteniz tarafından belirlenmekte o yüzden buna ait bilgileri kendi üniversitenizin öğrenci işlerinden ya da web sitesinden alabilirsiniz. [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
|
|
#4 |
|
Öğrenci
|
evet katılıyorum iş yok fln derler bazıları sen bakma onlara kendini geliştirmezsen hiçbir bölümde iş bulamazsın sen yabancı dil fln bi şekilde geliştr kendini gerisini deet etme sosyolog ol
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Öğrenci
|
üniversite içi yatay geçiş konusunda bilgi verebilirmsiin mesela.2 kişi alıyo benim üniversitemde yani sınıfta not ortalamsı en yuksek 1.yada 2.kişimi olmalıyım.ve 2 sınıftamı geçiriyolar drek.kısacası zor iş mi?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Öğrenci
|
ben yerel yönetimler bölümünden siyaset bilimi ve kamu yönetimine geçiş yaptım dgs dikkat gerektiren bir sınav hızlı düşünüp hızlı karar vereceksin türkçe soruları kolay ama paragraflar biraz uzun onun için de bol bol kitap oku. mantık soruları için sana tavsiyem sudoku çöz.BAŞARABİLECEKLERİNE İNANDILAR BAŞARDILAR
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dikey, geçiş, lütfen, sosyolojiden, yardım |
Çift Anadal (ÇAD) ve Yandal Bölümündeki Son Konular
|
|
|