![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rusça Ders Kitabı Sesli ve Resimli | 03-25-2008
''Rusçaya yeni başlayanlar için rus dili dersleri'' başlıklı kitapla rusçanın gramer yapısını rahatlıkla çözebileceksiniz
Kitap tamamiyle (okuma parçaları, gramer bilgileri vs) seslendirilmiş ve konuları rahatlıkla kavramamız amaçlı resimlendirilmiştir Birçok seçkin Rus Üniversitesinde ders kitabı olarak yabancı öğrencilere sunulan kitabı aşağıdaki 6 parça halinde sunulan linkler aracılığı ile download edebilirsiniz. ![]() İşte Linkler [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
|
#2 |
|
Öğrenci
|
çok sagol çaok yaralı bi kitap gerçekden
|
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
| Bu Mesaja Teşekkür Edenler |
alperan911 (11-03-2009)
|
|
|
#4 |
|
Öğrenci
|
arkadaşlar emeğinize teşekkürler indirdim hepsini zaten hepsini indirmeden açmıyo bi okadar da ben emek verdim anlayacağınız.Şimdi soruyorum bunun bize ne gibi faydası olcak arkadaşlar sadece yazılar var bide kadın ve erkek okuyo biz burdan nasıl bişiler öğreneceğiz anlamadım rusçayı hiç bilmyen biri yazıları nasıl okuycak okunuşlarını nasıl takib edecek ne anlama geldiklerini nerden öğrenecek onu anlamadım yada ben mi yanlış yorumluyorum.yazdıklareıma cevap verrsiniz sevinirim
tekrar soruyorum BEN BU KİTAPTAN NASIL FAYDALANABİLRİM??????????????????? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
You're MyHeart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 312
309 Mesajina 481 Tesekkür Aldi |
Soylediklerinden anladığım kadarıyla kiril alfabesine hakim değilsin yada kiril alfabesine hiç bakmamışsın. Yine Rusça bölümünde kiril alfabesi var ben sana linkini yolluyorum.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] kiril alfabesine buradan ulaşabilirsin.
|
|
|
#6 | |
|
Admin
Tesekkür: 148
146 Mesajina 238 Tesekkür Aldi |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
Admin
Tesekkür: 148
146 Mesajina 238 Tesekkür Aldi |
Arkadaşım linkleri kontrol ettim hiçbir hata yok hepsi çalışır durumda.
Muhtemelen bir server sorunu yaşıyorsun rapiyi kapatıp birkaç dakika sonra tekrar dene
|
|
|
#9 |
|
Öğrenci
|
arkadaşım bi partı indir sonra modemini resetle ip numaran değişeceği için beklemene gerek yok şak die 2. partı açar rapid
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ders, kitabı, resimli, rusça, sesli |
Rusça - Pусский Язык Bölümündeki Son Konular
|
|
|