![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Konya'da ev arkadaşı arıyorum.. | 10-08-2008
arkadaşlar bende yurttayım ama ayrı eve çıkmak istiyorum selçuka yakın yerde arkadaşlarla ev tutalım diyorum kirada sorunu olmayanlar lütfen arasın aklınıza kötü biri falan geliyosa hiç gelmesin şeker gibi bi çocuğum abi isterseniz arayın ev tutalım 4 kişiyi bulursak 80 milyona eşyalı ev tutarız... numaram xxxxxxxxxxx sakın kötü bişey aklınıza gelşmesin derste çalışırız okeyde oynarız abi
)))
Konu Chillin tarafından (10-08-2008 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|
| Bu Mesaja Teşekkür Edenler |
okeya (12-30-2008)
|
|
|
#3 |
|
Öğrenci
|
slm ben konyadan ahmet
ben ayrı bi eve çıkacam okumuyorum calısıyorumm seninle bi görüşelim numaram xxxxxxxxxxx senin numara görükmüyor beni ara mutlaka bekliyorum
Konu Chillin tarafından (12-30-2008 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Öğrenci
|
hala ev arkadası arıyorsan görüsebiliriz alicelik.42@hotmail.com.tr adresıne mail atarsan görüşürüz.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arkadaşı, arıyorum, konyada |
Trstudent Ev Arkadaşlığı Bölümündeki Son Konular
|
|
|