![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Gata | 09-03-2009
sn. ilgili aldığım nicktede belli olduğu gibi tıp isteyen bir öğrenciyim,
2010da ilk defa uygulanmaya başlanacak olan ygs-lys sınavlarına geliyor üniversite sınavım, herneyse uzatmym, ben mevcut sınav sisteminde 350 almayı hedefliyordum ve gatayı istiyordum bu sene gatanın taban puanı 342 idi. bu yeni sınav sistemindeki puanlama hakkında bilgi verebilirmisiniz?? ayrıca gata istiyorum internet sitesinden uygun şartlarda olduğumu da teğit ettim fakat gata herhangi bir üniversite gibimidir,(kampüs hayatı falan..) bu konuda da bilgi verirseniz minnettar olurum... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Öğrenci
|
kardeşim gata aynı parasız askeri okul gibidir..sene de 1 ay izinleri var..eğitimleri zordur fakat geçenlerde gata daki doktorlarlarla rportaj yapan bi adamın yazısını gördüm..gata da ki doktorlar normal doktorların çok altında ücret alıyorlar..ve bilindiği gibi sıhhıyeciler ordunun en alt sınıfıdır...tıp istemen güzel gata da güzel bi yer asker olmak istiyorsan fakat bazı şeyleri ii araştır öle tercih yap..ve gata daki doktorlar askerliklerini yakmak için yabancı kadınlarla evlnmk vb yöntemler uyguluyorlarmış ordudan gitmek için..yazıyı bulursam atarım buraya
|
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gata |
Tercih Rehberliği Bölümündeki Son Konular