![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ev Arkadaşı Arayanların dikkatine |Bölüm Kuralları | 08-18-2008
Bu bölümde açacaginiz başlıklar için uymanız gereken kurallar bulunmaktadır.
1-) Başlığınızda hangi üniversite ve hangi ilçede aradıgınızı belirtmek zorundasiniz. Örnegin : "Uludağ üniversitesi, görüklede ev arkadaşı arıyorum" 2-) Başlık içerisinde varsa özel koşullarınızı yazınız. Örnegin; "aylık kirasi 400 ytl olan bir yerde oturuyorum ve bunu ödeyecek bir arkadaş arıyorum" 3-) Başlık içerisinde kesinlikle mail adresi, telefon numarasi gibi şahsi bilgilerinizi paylaşmayın. Burasi herkese açık bir forumdur bu yüzden bilgileriniz istenilmeyecek şekillerde kullanılabilir. Bu kuralların ihlali durumunda TRStudent yönetimi konuyu düzenleme ve kullanıcıya uyari cezasi verme hakkına sahiptir. 3. maddenin ihlali durumunda TRStudent yönetimi hiçbir sorumluluk kabul etmez.
|
|
| Bu Mesaja Teşekkür Edenler |
Chillin (08-18-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arayanların, arkadaş, arkadaşı, dikkatine, ev arkadaşı, kural, kuralları, trstudent, |bölüm |
Trstudent Ev Arkadaşlığı Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|