![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Burs, kredi ve yurt başvuruları başladı | 08-12-2009
Burs, kredi ve yurt başvuruları başladı Üniversiteye yerleşmeye hak kazanan öğrenciler için burs, öğrenim ve katkı kredisi ile yurt başvuruları bugün başladı. Başvurular, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (YURTKUR) [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] internet adresinden yapabilecek. Yurtlarda barınma hakkı kazanan adaylar, 31 Ağustos-11 Eylül 2009 tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek. Yurtlar 23 Eylül 2009 tarihinde hizmete açılacak. YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak, yurt ve burs ile öğrenim ve katkı kredisi için başvuruların 14 Ağustos Cuma günü saat 14.00'den itibaren başlayacağını bildirdi. Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversiteyi kazananların yurt ve burs ile öğrenim ve katkı kredisi başvurularının kurumun ''http://www.kyk.gov.tr'' adresli internet sitesinden yapılacağını belirtti. Bu konudaki teknik çalışmaların devam ettiğini bildiren Albayrak, başvuruların cuma günü saat 14.00'den itibaren alınacağını kaydetti. AA
Konu Chillin tarafından (08-16-2009 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|
| Bu Mesaja Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
|
Türkistan Üniversiteleri Sorumlusu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya arkadaslar bu kredı numarası dıyor o ndemek ben anlamadım bana anlatırmısınız almaya calısıyorum ama vermıyor neden lutfen yardımcı olun
tesekkurler
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| başladı, başvurular, başvuruları, burs, hasan albayrak, kredi, tercihler, yurt, Ösym |
Portal Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|