![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
ben belgorod devlet teknoloji üniversitesinde okumak istiyorum. bu üniversite yök tarafından tanınmış bir üniversitedir.ancak ben denkliği almam için eski sistemde öss sınavında barajı geçmek gerekiyormuş.yeni sistemde hangi sınavda hangi barajı geçmem gerekiyor.veya iki sınavında barajımı var? nasıl oluyor? bunlara cevap arıyorum.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.(belgorod devlet teknoloji üniversitesi hakıında bilgisi olan tavsiyesi olanlarıda cevaplarını beklerim.)
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 51
105 Mesajina 164 Tesekkür Aldi |
Tam olarak durum nedir bilemiyorum ama mantık yürütecek olursak şöyle olması gerekir:
Önceki sistemde belgorod üniversitesini seçebilmen için baraj sartı ne idi ? Herhangi bir puan türünde lisans türü seçebilme barajını (önceki yıllarda 180 idi, geçen yıl 165'e indirilmişti) geçmiş olmak gerekli idi. Bu barajdan hareket edecek olursak bu yıl herhangi bir puan türünde lisans öğrenimi için baraj koşulları ne ise belgorod üniversitesini de o şartları sağladığınızda seçebilirsiniz. Yeni gelen sisteme pek hakim olmadığım için, lys, ygs hangisinden ne kadar puan almanız gerekir bişey diyemeyeceğim ama bu mantıkla hareket ederseniz pek yanılacağınızı sanmıyorum.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bakın, bir, kaç, lütfen, olacak, sorum |
Diploma Denklik Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|