![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Azerbaycanda okumak deyince...? | 04-09-2008
Okuyan tum arkadaşlara selamlar.
Buradaki amacımız Öss ' ye hazırlanmış veya şuanda hazırlanan arkdaşlarimizin, Azerbaycan veya diğer yurtdışı Üniversitelerinde okumak deyince akıllarında ne gibi düşünceler olustugunu ogrenmek ve bazı olumlu-olumsuz önyargıları tartışmaktir. İnsanlar herzaman kendisi için fayda verecek şeyler ister ona göre plan yapar.Hayattaki en önemli dönüm noktalarından biriside muhakkak eğitim üstünde alınmış kararlardır. Ben şuan Azerbaycan'da öğrenciyim.Elbette benimde buralara gelmeden önce bazı düşüncelerim,bazı yargılarım vardı.Şimdi ise o günlerimle bu günümü kıyaslıyorum. Düşündüklerim,planladıkalrım ve şuanda KARŞILAŞTIKLARIM arasındaki farkları görüyorum. Sizinde aklınızda bazı düşünceler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.
|
|
| Bu Mesaja Teşekkür Edenler |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| azerbaycanda, deyince, okumak |
AZERBAYCAN Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |