![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
| ![]()
|
|||||||
| TRStudent'e Hoşgeldiniz |
| Mesaj yazmak istiyorsaniz register : Üye ol butonuna tıklayınız. Kayıt olduktan sonra forumumuzun tüm etkinliklerinden yararlanabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Azerbaycan'da okuyacak arkadaşlar; Azerbaycan'a gelmeden önce ev sorununuzu ortadan kaldırın..! Bu başlık altında yeni kişlerle tanışıp, ev arkadaşlığı konusunda uzlaşabilirsiniz...
|
|
|
|
#2 |
|
Öğrenci
![]() |
Ben bu sene geliyorum bakü neft akademisinde okuyucam 2 ay yurtta kalıcam ve sonra ev tutmayı düşünüyorum benim gibi üniversiteye sadece okumak için(çeşitli gruplara DAHİL OLMAYAN) gelen arkadaşlarla kafamda uyuşursa ev tutabilirim.. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ulaşabilirsiniz
Konu Chillin tarafından (08-18-2008 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
|
|
#3 |
|
Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 51
105 Mesajina 164 Tesekkür Aldi |
Konu içerisinde lütfen mail adresi, telefon numarasi gibi şahsi şeyler vermeyiniz. Burasinin herkese açık bir platform oldugunu unutmayın. Genel bir tanışma olmadan asla kendinize özel bilgilerinizi diğerleri ile paylaşmayınız. Ve de bu tip bilgi paylaşimlari icin lütfen özel mesaji kullanınız. Aksi durumlarda forum yönetimi hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir.
|
|
|
#4 |
|
Öğrenci
|
arkadaşlar ben azerbaycan teknik üniversitesi bilgisayar müh. kazandım bu sene oraya gidicem. adanalıyım.
üniversitenin yurt imkanının olmadığını (var ama yurt sayılmaz hiçbir tr öğrencisi kalmıyor orda) bildiğim için burdan ev arkadaşı arıyorum, haberleşir görüşürsek burdan beraber gitmeninde bize faydalı olacağını düşünüyorum sonuçta bilmediğimiz bir ülkeye gidicez tek gitmek yerine bi kaç kişi beraber olursak daha sağlıklı olur... mesajlarınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Öğrenci
|
arkadaşlar meraba bende bakude okuyorum bu yıl 3. yılım ama bi sorunum var ev arkadaşı konusunda !
eğer çevrenizde ev arkadaşı arayan kız arkadaşlarınız varsa bana söylerseniz sevinirim evim var kirası 250 dolar ama kiradan da anlcanız üzere çok güzel bi ev dil ama kafaların uyuşması şartıyla o ev çok da güzel olabilir zaten gerekirse evde değiştirilir acele cevaplar bekliyorummm 9 eylülde bakude olcamda |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Öğrenci
|
arkadaslar bakude okuorum bende acılen bı bayan ev arkadası arıorum yada bı ayle bılen varsa lutfen bana yardım etsın yakında gıtcem bakuye ve kalcak yerım yok ne yazıkkı
cvplarınızı beklıorum |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Öğrenci
|
selam | 08-15-2009
arkadaşlar bende bakude okuyorum azerbaycan teknik üniversitesinde 3. sınıfa geçtim. ev arkadaşı arıyorum. soore seninle tanışabiliriz. msn adresim xxxxxxxxx eklersen konuşuruz. bu arada ev arkadaşından bi kaç şey isterim. 1 kro olmıcak. 2 pis olmıcak. neyse haberlerinizi bekliyorum
Konu Chillin tarafından (08-15-2009 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
You're MyHeart
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 312
309 Mesajina 481 Tesekkür Aldi |
Alıntı:
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arkadaşlığı, azerbaycan, azerbaycanda, aztu, bakü, ev arkadaşlığı, oda arkadaşı |
Trstudent Ev Arkadaşlığı Bölümündeki Son Konular
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|